איך פליטי הריאליטי קשורים בפלטפורמות החברתיות להשקעה עסקית
ד”ר ניצן גסלביץ’ פקין, מומחית במשפט עסקי, בראיון לוקס עם אמילי סטיוארט על טרנד פליטי הריאליטי ומשפיעני הרשת ושימושם בפלטפורמות החברתיות להשקעה עסקית.
תוכנית EMLE מספקת לא רק הזדמנות נדירה לסטודנטים לסנתז ולשפר את הידע שלהם במשפט ובכלכלה, אלא זו גם תערובת מצוינות אקדמית עם רמה גבוהה של בינלאומיות. בנוסף, המבנה של EMLE מאפשר החלפת רעיונות ויצירת קשרים בין סטודנטים לחוקרים, עורכי דין, כלכלנים ואנשי עסקים. התכנית כוללת שנה אקדמית אחת, ותכנית הלימודים ברמת המאסטר שלה מתועדת לא רק באמצעות שימוש בשיטה מכוננת (ניתוח כלכלי) על נושא מסוים (חוק) אלא על ידי העובדה שהניתוח הכלכלי מבוסס על השוואה משפטית מתמשכת.
הגישה התפקודית של הניתוח הכלכלי של המשפט מתאימה מאוד להשוואת פתרונות שונים לבעיות, שהן במהותן זהות. מאז ההבדלים בין החוקים הלאומיים היו במרכז הליבה של המדיניות האירופית, קורס EMLE-Mundus Masters מציע ערך ייחודי בנוגע לשאיפות המרכזיות של האיחוד האירופי. לאתר התכנית
ד”ר ניצן גסלביץ’ פקין, מומחית במשפט עסקי, בראיון לוקס עם אמילי סטיוארט על טרנד פליטי הריאליטי ומשפיעני הרשת ושימושם בפלטפורמות החברתיות להשקעה עסקית.
הפרק הראשון בפודקסט של המרכז לחקר סייבר, משפט ומדיניות,
נועה מור, חוקרת במרכז, משוחחת עם פרופ’ דן פלדמן, ראש המעבדה לרובוטיקה וביג דאטה בחוג למדעי המחשב באוניברסיטת חיפה.
פרופ’ טל ז’רסקי: “התקפות סייבר הפכו עכשיו לחלק אינהרנטי מכלי הנשק המופעלים על ידי מעצמות ועל כן הן היו צפויות למדי ואולם חשוב לזכור את הלקח של התקפות רוסיות קודמות כלפי מטרות אוקראיניות, מה שמתחיל בהתקפת סייבר ממוקדת יכול במהירות לזלוג למטרות אזרחיות ואף לגורמים לא מעורבים”.